Description
Grandma’s Homemade Apple Strudel is een zoetere cyser, een mede waar het water vervangen is door appelsap van de lokale appelboer Berckelaer in Sint-Gillis-Waas. De soort appels die gebruikt zijn kan ik jammer genoeg niet meegeven maar wel dat het een lekker frisse appelsap met een volle smaak is. Na de vergisting is er enkel bijgezoet met concentraat (gemaakt dmv vriesconcentratie) van hetzelfde appelsap en is er kaneel en kruidnagel aan toegevoegd.
Grandma’s Homemade Apple Strudel komt tot zijn volste recht als hij licht gekoeld is maar kan zeker ook opgewarmd gedronken worden. Voeg wat extra kaneel, een beetje bruine suiker, gember, nootmuskaat, kruidnagel, zest van appelsien en voor de liefhebbers een scheutje rum toe en je hebt een lekkere opwarmer op een koude avond.
Schenk een glaasje Grandma’s Homemade Apple Strudel bij een kaasschotel, gevogelte of varkensvlees.
Reviews
There are no reviews yet.